Varje steg räknas

11

12 skyltar som inspirerar till rörelseglädje och samarbete. En aktivitetsrunda som med fördel kan placeras i ett skogsområde eller i en park. Låt familjer, vänner eller skola och förskola gå runt och utmanas av det skyltarna erbjuder.  

Varannan skylt erbjuder individuell träning, där utmaningarna ligger på olika nivåer så att alla ska lyckas. Varannan skylt innehåller ett förslag på  en samarbetsövning som passar både vuxna och barn. 

Längs med aktivitetsrundan kan ni även läsa intressant fakta och aktuell forskning. Allt är kopplat till hälsa, välmående och kroppen. Unna er en tur tillsammans med dem ni håller av eller varför inte ta en tur på egen hand. 

Hör av dig!

Vill ni ta del av inspirerande material som lockar till ökad fysisk aktivitet, harmoni i vardagen och ökat lärande? Eller anmäla dig till någon av våra utbildningar, workshops eller kurser?

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.