Klicken med vänner

Klicken, Pricken &

Droppen

Genom Klicken med vänner får du ta del av olika äventyr och roliga uppgifter! Klicken, eller färgklicken, klickades ut på en palett i en ateljé. Det var ren tur att den lyckades skaka liv i sig själv och rymma tillsammans med sina nyfunna vänner Pricken och Droppen.

 

Klicken, Pricken och Droppen förmedlar kunskap och genom sagor får ni utföra uppdrag och ta del av fakta. Materialet bidrar dessutom till mer kreativitet, fysisk aktivitet och samarbete. Ett perfekt material för förskola och de yngre åldrarna i skolan. Först ut är Klicken med vänner - Upptäcker kroppen och Klicken med vänner - Färglära.  Bekanta er gärna med färgklickarna genom sagan där ni också kan testa ett par av våra uppdrag. 

 

Materialet är kopplat till förskolans och skolans läroplaner.

Varför och för vem?


Materialet passar i hemmet, förskolan och för de yngre åldrarna i skolan. Vi kopplar materialet till forskning, fakta och lärande och läroplaner. Materialet är framtaget i samarbete med Studio Mitkovic.

KLICKEN MED VÄNNER -

UPPTÄCKER KROPPEN

 

I detta material har vi samlat kort fakta om kroppen. Vi kopplar denna fakta till nyfikenhet, upptäckarlust och undersökningar. Tanken är att det ska vara roligt att lära känna och förstå sin kropp. Vi vill öka kunskapen om den egna kroppen och väcka intresset för att lära sig mer och för att fördjupa sina kunskaper och insikter. Till vår hjälp har vi självklart Klicken.

 

FLER TEMAN KOMMER INOM KORT

 


Grovmotorik och Finmotorik är två kommende teman.


Håll utkik!

KLICKEN MED VÄNNER -

FÄRGLÄRA

 

Vi kopplar fakta om färg till nyfikenhet, upptäckarlust och experiment. Tanken är att det ska vara roligt att lära sig

blanda färg, skapa nya färger av primära färger, förstå färgernas betydelse och hur vi kan associera dem till olika saker. Vi vill öka kunskapen, kreativiteten och väcka intresset om skaparglädje. Till vår hjälp har vi självklart Klicken.