Workshop

Skolpaket - Brons!

BRONSPAKETET - FÖRELÄSNING OCH PLATTFORM

Föreläsningen ökar förståelsen och utförandet av motorik och fysisk aktivitet i förskolan. Aktuell forskning blandas med strukturer om hur ni på bästa sätt skapar en aktiv förskola. Vi erbjuder några förslag på motoriska övningar, Brain breaks, rörelseprogram och ger exempel på hur ni kan skapa en aktiv förskola med daglig fysisk aktivitet. Materialet är kopplas till aktuell forskning, läroplanens värdegrund och mål.

Föreläsningen kan med fördel användas av både pedagoger men även ses tillsammans med föräldrar vid exempelvis föräldramöte. 

PLATTFORM

Plattformen – Aktiv förskola bjuder på en otrolig bank med filmer för att stimulera till mer rörelse under hela dagen. Filmerna delas in i följande kategorier: Brain breaks, rörelseprogram, individuell träning och motorik utöver det finns fliken Månadens tips. 

INNEHÅLL OCH VILLKOR

PRIS: 5000kr exkl moms

TILLÄGGSBESTÄLLNING?

Vid införande av fysisk aktivitet i skolan har vi flera material som förenklar arbetet. Vid beställning av skolskyltar kan ni utan extra kostnad få er logga tryckta på skyltarna. 

FORTSÄTT ABONNERA PÅ PLATTFORM -
AKTIV SKOLDAG

PRIS PER FÖRSKOLA MED >30 PEDAGOGER:
250 :- /månad
PRIS PER FÖRSKOLA MED <30 PEDAGOGER:
300 :- /månad

FÖRSKOLE-PAKETET
LILLA

PRIS: 1200:-
Ord pris: 1350:-

FÖRSKOLE-
PAKETET
MELLAN

PRIS: 2100:-
Ord pris: 2600:-

FÖRSKOLE-
PAKETET
STORA

PRIS: 3650:-
Ord pris: 2990:-

PULS / MOTORIK SKYLTAR

PRIS: 3500:-
Ord pris: 3900:-

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.