Ladda hem höstens gym gratis!

Den bästa träningen är den som blir av! För att få med alla barn och unga satsar vi på enkla övning med låga trösklar och sann rörelseglädje!

GYM I KLASSRUMMET – HÄNGER NI MED?

Enkla övningar, utan hantlar och i egen takt. För femte året i rad ger vi ut ett klassrumsgym att ha som individuell rörelse för barnen och eleverna.

Genom att ordna ett klassrumsgym kan barnen och eleverna som behöver lite extra rörelse gå utanför klassrummet, köra sin träning och skapa bra strukturer för ökat välmående. Ni hänger väl med?

Att använda gymmet är enkelt. Ladda hem och skriv ut det. Dela ut ett till varje elev eller sätt upp det som en gemensam aktivitet i kapprummet.

SKOLSTART MED NYA RUTINER?

Alla barn mår bra av att röra sig men vissa barn behöver göra det lite oftare. Korta avbrott med fysisk aktivitet gör att man får ny energi, bättre koncentration och fokus.

Genom fysisk aktivitet ökar dopaminnivåerna i kroppen och så lite som 4 minuters träning kan göra att man får ökad uppmärksamhet och lättare att koncentrera sig och visst ökar det inlärning! Speciellt personer med ADHD mår bra av korta rörelsepauser. Efter ett kort rörelsepass upplever många att de blir mindre distraherade och har lättare för att koncentrera sig på uppgiften.

Laminera för bättre hållbarhet.

Skriv ut både 2018 och 2019 här

Hör av dig!

Vill ni ta del av inspirerande material som lockar till ökad fysisk aktivitet, harmoni i vardagen och ökat lärande? Eller anmäla dig till någon av våra utbildningar, workshops eller kurser?

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.