Testa julens gym!

Skärmavbild 2021 11 23 Kl. 07.43.58

Varje hösttermin delar vi ut ett nytt ”Gym”. Nu kan du ladda ner Tomtens Gym och räkna ner dagarna till jul. ”Tomtens gym” ser lite annorlunda ut. När du utfört alla övningar får du kryssa dagens stjärna. Gymmet är baserat på vardagarna i adventsveckorna och den 23 dec är det vilodag! 

På gymmet finns en QR-kod där Tomten visar rörelsen!

Energizer – Jul är just vad det låter som. En pust av energi och rörelseglädje! Ensam eller tillsammans med andra! Ta ett kort eller flera och låt rörelse skapa energi och glädje! Är du osäker på hur rörelsen ska utföras? Scanna in qr-koden på kortet och låt Tomtefilmen instruera! Läs mer och beställ för 99kr

Årets julkalender är full av fysisk aktivitet, motorik och rörelseutmaningar! Varje dag kommer ett vykort från tomten med rörelser, pyssel, avslappning och vänskapsövningar. 

Varje dag, från den 1-24 december får barnen ett vykort men en hälsning från någon i tomtefamiljen. De får då även ett uppdrag som ska utföras under dagen. Läs mer och beställ för 199kr.

Hör av dig!

Vill ni ta del av inspirerande material som lockar till ökad fysisk aktivitet, harmoni i vardagen och ökat lärande? Eller anmäla dig till någon av våra utbildningar, workshops eller kurser?

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.