”SNABBA GYMMET” ÄR HÄR! 

Varje år delar vi ut ett nytt ”Gym”. Nu finns det äntligen tillgängligt för utskrift!

GYM I KLASSRUMMET – HÄNGER NI MED?

Enkla övningar, med kroppen som redskap och i egen takt. För fjärde året i rad ger vi ut ett klassrumsgym som kan användas som en individuell rörelsepaus för elever.

Genom att ordna ett klassrumsgym kan eleverna som behöver lite extra rörelse gå utanför klassrummet, köra sin träning och skapa bra strukturer för ökat välmående.

Att använda gymmet är enkelt. Ladda hem och printa gymmet. Dela ut ett till varje elev eller sätt upp det som en gemensam aktivitet i kapprummet.


I ÅR TÄNKER VI LITE EXTRA PÅ DE BARN SOM HAR DET EXTRA SVÅRT! De barn som inte riktigt orkar, som har sämre kroppskontroll och kanske sämre kondition än andra. Därför kallar vi årets GYM för ”Snabba gymmet” Några fler övningar men färre upprepningar vilket gör att alla kommer att orka och de som brukar ge upp av olika anledningar för att repetitionerna blir för många har chans att lyckas!

Som vanligt kryssar man för rutan när övningen är utförd! Bara det lilla krysset är både en dopaminhöjare och puff för ökad självkänsla! Så låt oss kicka igång tillsammans!

Vill du ha fler gym och andra rörelsekort? Varje minut räknas innehåller 50 kort. Pris: 290kr Beställ

Genom Pulskul sprider vi rörelse både inom och utomhus genom 23 aktivitetskort. Pris: 99kr Beställ

SKOLSTART MED NYA RUTINER?

Alla barn mår bra av att röra sig men vissa barn behöver göra det lite oftare. Korta avbrott med fysisk aktivitet gör att man får ny energi, bättre koncentration och fokus.

Genom fysisk aktivitet ökar dopaminnivåerna i kroppen och så lite som 4 minuters träning kan göra att man får ökad uppmärksamhet och lättare att koncentrera sig och visst ökar det inlärning! Speciellt personer med ADHD mår bra av korta rörelsepauser. Efter ett kort rörelsepass upplever många att de blir mindre distraherade och har lättare för att koncentrera sig på uppgiften.

Utmaningar utomhus innehåller 31 olika utmaningar från 7 olika koncept. Pris 129kr Beställ
Älskar du att röra på dig då är MOVE spelet för dig! I MOVE får du massor av roliga och aktiva utmaningar. Pris: 99kr Beställ

Hör av dig!

Vill ni ta del av inspirerande material som lockar till ökad fysisk aktivitet, harmoni i vardagen och ökat lärande? Eller anmäla dig till någon av våra utbildningar, workshops eller kurser?

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.