Om oss

Tillsammans skapar vi möjligheter!

Träning i Livet arbetar med folkhälsa samt hur fysisk aktivitet, rörelse och motorik kan påverka inlärningen positivt. Vi arbetar även med harmoni och avslappning och vill på så sätt nå helheten. Genom utbildningar, workshops, träningsupplägg, material och rörelsekalendrar har vi som mål är att få in mer rörelse och harmoni i förskolan, skolan och i hemmet.

Med olika former av fysisk aktivitet samt avslappning kan vi skapa bra förutsättningar för bättre koncentration, minne, kroppskontroll och självkänsla och öka välmåendet hos barn och vuxna.

Det här är vi

Vi har ett brinnande intresse för att sprida kunskap och metoder som kan underlätta och skapa glädje i barn och ungdomars vardag. Genom föreläsningar, utbildningar och rörelsematerial sprider vi inspiration och kunskap till allmänheten: kommuner, förskolor, skolor och föräldrar.

Sara Wikander

Hälsocoach, författare till bokserien “Massagesagor” “Massagesagor för de minsta” och “Nya massagesagor”, stresspedagog och personlig tränare för barn och ungdomar.

Bodil Opdahl

Specialpedagog, Lärare Ma/NO och idrott, coachande ledarskap inom mental träning och motorisk träning för barn och ungdomar. 

Projekt på gång

Tidigare projekt

Hör av dig!

Vill ni ta del av inspirerande material som lockar till ökad fysisk aktivitet, harmoni i vardagen och ökat lärande? Eller anmäla dig till någon av våra utbildningar, workshops eller kurser?

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.