Om oss

Tillsammans skapar vi möjligheter!

Träning i Livet arbetar med folkhälsa samt hur fysisk aktivitet, rörelse och motorik kan påverka inlärningen positivt. Vi arbetar även med harmoni och avslappning och vill på så sätt nå helheten. Genom utbildningar, workshops, träningsupplägg, material och rörelsekalendrar har vi som mål är att få in mer rörelse och harmoni i förskolan, skolan och i hemmet.

Med olika former av fysisk aktivitet samt avslappning kan vi skapa bra förutsättningar för bättre koncentration, minne, kroppskontroll och självkänsla och öka välmåendet hos barn och vuxna.

DET HÄR ÄR VI

Vi har ett brinnande intresse för att sprida kunskap och metoder som kan underlätta och skapa glädje i barn och ungdomars vardag. Genom föreläsningar, utbildningar och rörelsematerial sprider vi inspiration och kunskap till allmänheten: kommuner, förskolor, skolor och föräldrar.

SARA WIKANDER...

… är entreprenör, innovatör och kreatör och har drivit företag i över 20 år. Förutom Träning i Livet driver Sara även Balanserade Barn.

Sara är hälsocoach, författare till bokserien “Massagesagor” och Aktiv skoldag, stresspedagog – mental coach och personlig tränare för barn och ungdomar.

BODIL OPDAHL...

… är entreprenör och grundare av Träning i Livet. Hon brinner för att hitta verktyg och strategier för att möta barn, unga och vuxna i det hälsofrämjande arbetet.

Bodil är utbildad specialpedagog, lärare i Ma/NO, idrott och utbildad i Coachande ledarskap samt rePulse.

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.