Workshop

Skolpaket - Brons!

BRONSPAKETET - FÖRELÄSNING OCH PLATTFORM

Föreläsningen ökar förståelsen och utförandet av fysisk aktivitet i klassrummet och på fritids. Aktuell forskning blandas med strukturer om hur ni på bästa sätt skapar en aktiv skoldag. Vi erbjuder några förslag på Brain breaks, rörelseprogram och ger exempel på Lärfys – fysisk aktivitet kopplat till skolans olika ämnen. Materialet är kopplas till läroplanens värdegrund och mål.

Föreläsningen kan med fördel användas av både pedagoger men även ses tillsammans med föräldrar vid exempelvis föräldramöte. 

PLATTFORM

Plattformen – Aktiv skoldag bjuder på en otrolig bank med filmer för att stimulera till mer rörelse under hela skoldagen. Filmerna delas in i följande kategorier: Brain breaks, rörelseprogram, individuell träning, Lärfys – fysisk aktivitet kopplad till skolans olika ämnen utöver det finns fliken Månadens tips. 

INNEHÅLL OCH VILLKOR

PRIS: 5000kr exkl moms

TILLÄGGSBESTÄLLNING?

Vid införande av fysisk aktivitet i skolan har vi flera material som förenklar arbetet. Vid beställning av skolskyltar kan ni utan extra kostnad få er logga tryckta på skyltarna. 

FORTSÄTT ABONNERA PÅ PLATTFORM -
AKTIV SKOLDAG

PRIS PER SKOLA MED
>30 PEDAGOGER:
250:-/månad
PRIS PER SKOLA MED
30-60 PEDAGOGER:
300:-/månad
PRIS PER SKOLA MED
<60 PEDAGOGER:
400:-/månad

SKOLPAKETET
LILLA

PRIS: 1500:-
Ord pris: 1945:-

SKOLPAKETET
MELLAN

PRIS: 1700:-
Ord pris: 2349:-

SKOLPAKETET
STORA

PRIS: 2650:-
Ord pris: 3399:-

SKOLPAKETET SKYLTAR

PRIS: 3500:-
Ord pris: 3900:-

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.