Workshops

Skapa en Aktiv skola!

DRÖMMER DU OCKSÅ OM EN AKTIV SKOLA?

En skola där eleverna tar rörelsepauser tillsammans. En skola där eleverna får chans att hoppa in matte eller balansera in svenska. En skola där ni tillsammans skapar en trygg grund med samarbetsövningar och korta Brain breaks, vilket ger både rörelseglädje och härliga skratt. Det finns många goda effekter på hur positiv rörelse är för inlärning, värderingar och kamratskap! När vi rör oss frisätts hormoner och signalsubstanser i kroppen. De ger välbehag, tillfredsställelse och hjälper till att öka fokus och koncentration. På sikt kan det också även reducera stress och påverka minnet.

STORT FOKUS PÅ PRAKTISKA ÖVNINGAR

Genom vår kurs, föreläsning eller plattform tar ni del av aktuell forskning, och får tillgång till en enorm praktisk övningsbank. Övningsbanken består av filmer som ni kan visa direkt för eleverna innehållande Brain breaks, Rörelseprogram och Lärfys – fysisk aktivitet kopplat till skolans olika ämnen. Ni tar även del av struktur för att skapa en Aktiv skoldag där alla kan delta. Dessutom bjuder vi på nyheter och andra tips och trix. Allt kopplas till läroplanens värdegrund och mål.

VAD PASSAR DIG?

Vi besöker gärna er skola men har även flera digitala lösningar med fokus på praktiskt arbete. Välj det upplägg som passar er bäst.

Vi besöker gärna er skola!

Önskar ni få mer inspiration och skapa bra strukturer till hur ni kan införa mer fysisk aktivitet, rörelse, Brain breaks, motorik och pulsträning i er skola och i ert klassrum? Föreläsningen ”Aktiv skoldag” ger praktiska exempel på hur ni kan skapa mer aktivitet och rörelse i er miljö.

BAS

PRIS PER SKOLA:
från 300:-/månad

BRONS

PRIS PER SKOLA: 5000:-

SILVER

PRIS PER SKOLA: 7000:-

GULD

PRIS PER SKOLA: 9.000:-

Sara Wikander och Bodil Opdahl har arbetat med fysisk aktivitet, motorik och kroppskontroll i över 20 år genom Balanserade Barn och Träning i Livet.

GENOM PLATTFORMEN
AKTIV SKOLDAG FÅR
DU TILLGÅNG TILL
70 ÖVNINGAR
- 365 DAGAR
OM ÅRET.

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.