Aktivitetsrunda

Ta del av två olika aktivitetsrundor

Att vara fysisk aktiv behöver inte innebära att man älskar sport och idrott utan att man hittar sitt sätt att röra sig i vardagen. Träning i Livet erbjuder på två olika aktivitetsrundor: ”Varje steg räknas” och ”Puls och styrka”. Vi vill ge en ny vinkling på hur man på ett roligt och lustfyllt sätt kan uppleva rörelse tillsammans med andra eller i sitt eget tempo.

Spännande forskning och intressant fakta finns på skyltarna. Övningarna visas både med illustrationer och med filmer.

17

Aktivitetsrunda 1

Varje steg räknas

Enskild träning och samarbetsövningar. 6 skyltar med funktionell träning, 6 skyltar med samarbetsövningar. Den perfekta aktiviteten för gruppen som vill samarbeta! 

Armhävningn

Aktivitetsrunda 2

Puls och styrka

Enskild träning för hela kroppen. 12 skyltar med övningar för styrka och kondition för hela kroppen. På varje skylt finns två olika varianter av övningar, en för barn och en för vuxna. En aktiv stund för både barn och vuxna!

För vem?

Träning i Livets aktivitetsrunda används främst av kommuner men även av skolor och andra företag. Den riktar sig från de minsta i vår befolkning till de äldsta. Alla kan vara delaktiga på sitt sätt. Aktivitetsrundan är nivåanpassad och alla jobbar efter egna förutsättningar. Familj, släkt, vänner, arbetslag, skolor och företag, alla kan vara med! Vill ni vara med?

Forskning

Forskning visar att man kan öka minnes- förmågan, kreativiteten och lusten enbart genom att gå 60 minuter tre gånger i veckan. 

Här finns vi

Vill ni se vilka kommuner och arbetsplatser som har köpt in våra aktivitetsrundor? Gå in på länken och besök gärna de olika kommunerna när möjlighet finns. 

Ta del av våra program

Kommer du inte ut för att träna som planerat? Vill du ta en kort paus när du jobbar? Här erbjuder vi tre olika koncept som du kan delta i. Sätt på filmen och häng med!

Kontakta oss

Vill du veta mer om konceptet? Vi kommer gärna på besök eller tar ett möte via Skype. Varmt välkommen att höra av dig till oss. 

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.