Aktivitetsrunda

Varje Steg Räknas & Puls och Styrka

Att vara fysisk aktiv behöver inte innebära att man älskar sport och idrott utan att man hittar sitt sätt att röra sig i vardagen. Vårt mål är att sprida en jämnlik och god folkhälsa i landet. Vi vill ge en ny vinkling på hur man på ett roligt och lustfyllt sätt kan uppleva rörelse tillsammans med andra eller i sitt eget tempo. Vilken aktivitetsrunda passar er?  ”Varje steg räknas” eller ”Puls och styrka”. 

Spännande forskning och intressant fakta om kroppen och hjärnan finns på skyltarna. Skyltarna är digitala och övningarna visas både med text, illustrationer och filmer.

Kommuner och företag – är ni intresserade? 

17

Aktivitetsrunda 1

Varje steg räknas

Enskild träning och samarbetsövningar. 6 skyltar med funktionell träning, 6 skyltar med samarbetsövningar. Den perfekta aktiviteten för gruppen som vill samarbeta! 

Armhävningn

Aktivitetsrunda 2

Puls och styrka

Enskild träning för hela kroppen. 12 skyltar med övningar för styrka och kondition för hela kroppen. På varje skylt finns två olika varianter av övningar, en för barn och en för vuxna. En aktiv stund för både barn och vuxna!

För vem?

Aktivitetsrundorna används främst av kommuner men även av skolor och andra företag. Den riktar sig från de minsta i vår befolkning till de äldsta. Alla kan vara delaktiga på sitt sätt. Aktivitetsrundan är nivåanpassad och alla jobbar efter egna förutsättningar. Familj, släkt, vänner, arbetslag, skolor och företag, alla kan vara med! Vill ni vara med?

Forskning

Forskning visar att man kan öka minnes- förmågan, kreativiteten och lusten enbart genom att gå 60 minuter tre gånger i veckan. 

Här finns vi

Flera kommuner och arbetsplatser  har köpt in våra aktivitetsrundor. Besök gärna de någon av kommunerna och prova aktivitetsrundan. 

Ta del av våra program

Kommer du inte ut för att träna som planerat?Vill du ta en kort paus när du jobbar? Testa något av våra program!

Kontakta oss

Vill du veta mer om konceptet? Vi kommer gärna på besök eller tar ett möte via Skype. Varmt välkommen att höra av dig till oss. 

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.