Träning i livet

Motorikbanan

VÄLKOMMEN TILL MOTORIKBANAN

I april 2024 lanseras skyltkonceptet Motorikbanan! En komplett serie där man kan träna sin motorik i naturen, på grönområden, lekplatser och i andra utomhusmiljöer. Här behövs inga redskap. Övningen sker i direkt anknytning till skylten.

Rulla som en larv, kör naturduellen liggandes på mage eller balansera till olika föremål. I motorikbanan tränas alla grundrörelser och det finns något för alla! Enkla övningar blandas med gruppövningar och roliga kamper. Här kan man delta i en poängjakt och själv bestämmer vilken poäng man vill sträva mot.

Motorikbanan består av fjorton skyltar. På varje skylt finns en QR-kod. På QR-koden presenteras en poängjakt med fem olika övningar. Antingen testar man alla övningar från poäng 1-5 eller väljer man en poängnivå som man vill utföra. Klarar man övningen får man poäng. Vill man kan man tävla mot varandra och addera poängen i banan.

På skyltarna finns även en gruppövning som man kan göra tillsammans med andra. Det presenteras även en övning som man kan ta med sig hem och en kort text om man vill lära sig mer om varför det är viktigt att kunna utföra momentet. När man känner sig klar med banan kan man ladda ner ett diplom som visar på kämpaglöd i Motorikbanan.

Tjuvkika på första skyltens QR-kod för att se vad som gömmer sig där.

KAMPANJ!

14.000:- exkl moms per Motorikbana.

Vid köp av fler motorikbanor betalas 14.000:- för första Motorikbanan och därefter 12.000kr för kommande Motorikbanor. Ord pris 16.500:-

Flata skyltar ingår i konceptet. För 3.000:- extra per koncept kan man beställa kantbockade skyltar. Under kampanjperioden kan ni välja kantbockade skyltar utan extra kostnad!

Kampanjen gäller tom 31 maj 2024.

INFORMATION

VI VET HUR VIKTIGA GRUNDRÖRELSERNA ÄR FÖR BARNETS UTVECKLING!

Jag heter Sara Wikander och tillsammans med mitt team driver jag Träning i Livet och Balanserade Barn. Tillsammans med hälften av Sveriges kommuner har vi samverkat om ökad rörelse genom skyltkoncepten Aktivitetsrundan och Naturkul.

Vad inte alla vet är att vår stora grundbult i våra företag är motorik. I över 15 år har vi föreläst för skolor och förskolor inom ämnet – motorikens påverkan för inlärning och hur man genom att träna motorik kan påverka lärande, koncentration samt fysisk- och psykiskt välmående positivt. Vi belyser också hur en god motorik skapar vägar till mer lek, gemenskap, delaktighet och hur det blir ett lättare steg att ta ett kliv mot föreningslivet och ett mer aktivt liv när man har en god kroppskontroll. Totalt har vi genom åren fått äran att arrangera 1700 föreläsningar i Norden. 

När media uppmärksammade artiklar om bristen på barns motorik för en månad sen kände vi att det var dags att ta ytterligare ett kliv för att sprida våra övningar och kunskap. Vi landade i skyltkonceptet Motorikbanan.

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.