Workshops

Skapa en Aktiv förskola!

DRÖMMER DU OCKSÅ OM EN AKTIV FÖRSKOLA?

En förskola fylld av rörelseglädje! En förskola där barnen utvecklar sin motorik och kroppskropp genom lek och specifika övningar. En förskola där ni dagligen har korta planerade rörelsestunder trots begränsad yta eller där ni bygger upp stationer med rörelse.

Det finns många goda effekter på hur rörelse kan påverka kamratskap, delaktighet och lärande. Kort sagt, ett barn med god kroppskontroll har lättare för att delta i lekar, fysiska övningar och intressera sig för rörelse. Även koncentration och sociala kontakter påverkas positivit!

Att starta tidigt med grundrörelse och rörelse sätter bra grunder för hela livet!

STORT FOKUS PÅ PRAKTISKA ÖVNINGAR

Genom våra kurs, föreläsningar, plattform eller material tar ni del av aktuell forskning, och får tillgång till praktiska övningsbanker. Övningsbanken består av filmer som ni både kan visa direkt för barnen men även ha till grund när ni ska skapa en mer aktiv förskola.  Allt kopplas till aktuell forskning, läroplanens värdegrund och mål.

VAD PASSAR DIG?

Vi besöker gärna er förskola men har även flera digitala lösningar med fokus på praktiskt arbete. Välj det upplägg som passar er bäst. Många av våra lösningar kan med fördel kopplas till varandra. 

ERBJUDANDE - STARTKIT 8.500:-

I förskolans startkit ingår lilla materialpaket, gårdsskyltar och en plattform med över 150 övningar inom puls, motorik, Brain breaks. Plattformen kan användas av en hel förskola samtidigt och abonnemanget löper över tolv månader.

Erbjudande Startkit 8.500:- (ord pris 10.850:-). Erbjudandet gäller tom 30 september 2023

Träffa Klicken med vänner

Följ med Klicken, Pricken och Droppen på en fantastisk med massor av roliga aktiviteter inomhus och utomhus, där puls, grovmotorik och finmotorik i kombination med spännande uppdrag – skapar sann rörelseglädje!

Klicken med vänner är ett lärmaterial som har stöd av forskning och koppling till både Lpfö18 och Lgr22.

HELHETSSATSA MED OSS!

Helhetssatsning innebär att flera enheter, förskolor/skolor, gör en större satsning för att öka rörelsen och välmående bland barn och unga. Tiden som satsningen utförs kan variera mellan 3-12 månader.

I satsningen ingår alltid materialpaket, plattform och gårdsskyltar utöver det finns flera tillval.

Ett startskott kan vara att att starta med en workshop men man kan även beställa digitala kurser, integration med enkäter och utvärdering. 

Kontakta oss och låt oss berätta mer om konceptet. 

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.