Klicken med vänner

Klicken, Pricken och Droppen förmedlar kunskap och genom sagor får ni utföra uppdrag och ta del av fakta. Materialet bidrar dessutom till fysisk aktivitet, kreativitet och samarbete. Ett perfekt material för förskola och de yngre åldrarna i skolan.

Vad är Klicken med vänner?

Genom Klicken med vänner får du ta del av olika äventyr och roliga uppgifter! Klicken, eller färgklicken, klickades ut på en palett i en ateljé. Det var ren tur att den lyckades skaka liv i sig själv och rymma tillsammans med sina nyfunna vänner Pricken och Droppen.

Klicken, Pricken och Droppen förmedlar kunskap och genom sagor får ni utföra uppdrag och ta del av fakta. Materialet bidrar dessutom till mer kreativitet, fysisk aktivitet och samarbete. Ett perfekt material för förskola och de yngre åldrarna i skolan. Först ut är Klicken med vänner – Upptäcker kroppen och Klicken med vänner – Färglära. Bekanta er gärna med färgklickarna genom sagan där ni också kan testa ett par av våra uppdrag.

Materialet är kopplat till förskolans och skolans läroplaner.

Varför och för vem?

Materialet passar i hemmet, förskolan och för de yngre åldrarna i skolan. Vi kopplar materialet till forskning, fakta och lärande och läroplaner. Materialet är framtaget i samarbete med Studio Mitkovic.

Klicken med vänner

Färglära

Vi kopplar fakta om färg till nyfikenhet, upptäckarlust och experiment. Tanken är att det ska vara roligt att lära sig blanda färg, skapa nya färger av primära färger, förstå färgernas betydelse och hur vi kan associera dem till olika saker. Vi vill öka kunskapen, kreativiteten och väcka intresset om skaparglädje. Till vår hjälp har vi självklart Klicken.

Klicken med vänner

Uppdragsboxen
56 olika uppdrag

I uppdragsboxen får ni möta Klicken, Pricken och Droppen och tillsammans med dem utföra olika uppdrag.  Materialet innehåller 56 kort med övningar inom olika områden:  rörelse, motorik, pyssel, experiment, omtanke, samarbete och massa annat kul. Ni får även med ett kopieringmaterial om ni jobbar med barn i grupp. 

Klicken med vänner

Upptäcker kroppen

I detta material har vi samlat kort fakta om kroppen. Vi kopplar denna fakta till nyfikenhet, upptäckarlust och undersökningar. Tanken är att det ska vara roligt att lära känna och förstå sin kropp. Vi vill öka kunskapen om den egna kroppen och väcka intresset för att lära sig mer och för att fördjupa sina kunskaper och insikter. Till vår hjälp har vi självklart Klicken.

Fler teman kommer inom kort!

Hör av dig!

Vill ni ta del av inspirerande material som lockar till ökad fysisk aktivitet, harmoni i vardagen och ökat lärande? Eller anmäla dig till någon av våra utbildningar, workshops eller kurser?

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.