Aktiv skola!

DRÖMMER DU OCKSÅ OM EN AKTIV SKOLA?

En skola där eleverna tar rörelsepauser tillsammans. En skola där eleverna får chans att hoppa in matte eller balansera in svenska. En skola där ni tillsammans skapar en trygg grund med samarbetsövningar och korta Brain breaks, vilket ger både rörelseglädje och härliga skratt. Det finns många goda effekter på hur positiv rörelse är för inlärning, värderingar och kamratskap! När vi rör oss frisätts hormoner och signalsubstanser i kroppen. De ger välbehag, tillfredsställelse och hjälper till att öka fokus och koncentration. På sikt kan det också även reducera stress och påverka minnet.

STORT FOKUS PÅ PRAKTISKA ÖVNINGAR

Genom vår kurs, föreläsning eller plattform tar ni del av aktuell forskning, och får tillgång till en enorm praktisk övningsbank. Övningsbanken består av filmer som ni kan visa direkt för eleverna innehållande Brain breaks, Rörelseprogram och Lärfys – fysisk aktivitet kopplat till skolans olika ämnen. Ni tar även del av struktur för att skapa en Aktiv skoldag där alla kan delta. Dessutom bjuder vi på nyheter och andra tips och trix. Allt kopplas till läroplanens värdegrund och mål.

VAD PASSAR DIG?

Vi besöker gärna er skola men har även flera digitala lösningar med fokus på praktiskt arbete. Välj det upplägg som passar er bäst.

ERBJUDANDE - STARTKIT 7.900:-

I skolans startkit ingår lilla materialpaket, gårdsskyltar och en plattform med över 150 övningar inom puls, Brain breaks, Lärfys och individuell träning. Plattformen kan användas av en hel skola samtidigt och abonnemanget löper över tolv månader.

Erbjudande Startkit 7.900:- (ord pris 10.850:-). 

Erbjudandet gäller tom 31 januari 2023.

HELHETSSATSA MED OSS!

Helhetssatsning innebär att flera enheter, förskolor/skolor, gör en större satsning för att öka rörelsen och välmående bland barn och unga. Tiden som satsningen utförs kan variera mellan 3-12 månader.

I satsningen ingår alltid materialpaket, plattform och gårdsskyltar utöver det finns flera tillval.

Ett startskott kan vara att att starta med en workshop men man kan även beställa digitala kurser, integration med enkäter och utvärdering. 

Kontakta oss och låt oss berätta mer om konceptet. 

Följ med Klicken, Pricken och Droppen på en fantastisk med massor av roliga aktiviteter inomhus och utomhus, där puls, grovmotorik och finmotorik i kombination med spännande uppdrag – skapar sann rörelseglädje!

Klicken med vänner är ett lärmaterial, för elever i skolans yngre åldrar, som har stöd av forskning och koppling till både Lpfö18 och Lgr22.

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.