Startkit förskola

ERBJUDANDE STARTKIT!

Förskolans startkit är till för er som vill kickstarta eller ta nästa steg till mer rörelse och en mer aktiv skoldag.

Här erbjuds ett rikt material som gör det lättare att införa mer rörelse i förskolan. Ett material som gör att ni som pedagoger slipper planera eller leda olika övningar inom fysisk aktivitet. Det gör att alla barn på  förskolan kan få en likvärdig rörelserikedom och en hållbar och långvarig utveckling. 

Med det här materialet kan vi hjälpa de barn som rör sig allra minst att öka sin rörelsekvot men även skapa mer lust och rörelserikedom bland alla barn vilket kommer ge både mer kamratskap, bättre lärande, koncentration och påverka barnets kognitiva funktioner. 

Vi fokuserar även på att stödja barnets motoriska utveckling och genom belysa alla motoriska moment med fakta och övningar blir det lätt för pedagogerna sprida vikten av motorik till både barn och föräldrar utan tidigare kunskap.

Vi har arbetat med rörelse i förskolan i många års och vårt arbete är kopplat till Lpfö18 och WHOs rekommendationer om fysisk aktivitet. Självklart kryddar vi materialet med aktuell forskning. 

I förskolans startkit ingår lilla materialpaket, gårdsskyltar och en plattform med över 150 övningar inom puls, Brain breaks, motorik och individuell träning. Plattformen kan användas av en hel förskola samtidigt och abonnemanget löper över tolv månader. Plattformen fylls på med nya övningar varje kvartal.

Erbjudande Startkit 8.500:- (ord pris 10.850:-). Erbjudandet gäller tom 30 sept 2023.

Önskar ni ett större materialpaket väljer ni Startkit + 

Vi har även möjlighet att processleda er genom att skapa ett aktivt årshjul. Boka ett möte med oss så berättar vi mer!

LILLA FÖRSKOLEPAKETET

Lilla förskolepaketet är ett paket som passar hela förskolan. Paketet innehåller produkter som på ett enkelt sätt kan användas för att införa daglig fysisk aktivitet, rörelseförståelse och bättre kroppskontroll. 

Varumärket Klicken med vänner skapades för att öka rörelsen bland barn i förskoleålder och de yngre barn i skolåldern.

GÅRDSSKYLTAR - FÖR MER RÖRELSE OCH MOTORIK

Nya skyltar för en mer aktiv gård. Välj mellan att träna kroppskontroll och puls eller låt er utmanas i en digital skattjakt vars övningar uppdateras tre gånger om året.   Vad ni än fastnar för lovar vi rörelseglädje av stora mått!

Konceptet består av åtta skyltar som sätts upp på gården. Varje skylt utgår från en grundrörelse. Genom ett tillhörande material ges förslag på flera olika övningar som kan skapas utifrån skyltarna. Totalt 66 olika övningar och lekar. 

På skyltarna presenteras även digital skattjakt. Tre gånger om året ersätts skattjakten med en ny.  Skattjakten beskrivs via QR-koder.

Skyltarna är tryckta på en aluminium profil och kan stå ute året om. På skyltarna finns ett klotterskydd som gör det lätt att tvätta bort klotter från skyltarna. Skyltarna är hålade i varje hörn för att det ska vara lättare sätta upp dem. Skyltarna har en hållbarhet på minst tre år.   Skyltarnas mått är: 150x 210 mm

VILKEN PLATTFORM PASSAR ER?

I Startkittet ingår plattformen Aktiv förskola. Abonnemanget gäller en hel förskolan och är giltigt tolv månader. På plattformen presenteras fler än 150 filmklipp och var tredje månad presenteras nya klipp. På plattformarna finner ni övningar som är anpassade för det mindre ytor och stora grupper. Ta en rundtur genom klippet nedan.

Abonnemanget gäller en hel förskola där alla avdelningar kan använda plattformen samtidigt.

ENKEL ATT ANVÄNDA!

Plattformen är enkel att använda! Välj en kategori, klicka dig vidare till ett valfritt klipp och titta på den tillsammans med barnen och utför aktiviteten. Vi är säkra på att ni kommer att hitta många favoriter. 

Plattformens innehåller följande: Korta Brain breaks och uppdrag, längre Brain breaks och uppdrag, rörelseprogram, utomhusaktiviteter, material för individuell träning, material för utskrift, motoriska övningar och andra tips och idéer för förskolan. På den här plattformen finns allt för att ni ska kunna införa mer rörelse under dagen. 

Ta en rundtur genom klippet längst ner på sidan

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.