Kontakta oss

Vi vill gärna höra ifrån er!

SKICKA MEDDELANDE

Vill ni ta del av inspirerande material som lockar till ökad fysisk aktivitet, harmoni i vardagen och ökat lärande? Kontakta oss genom formuläret för att anmäla er till våra kurser, utbildningar och workshops.

VI ÄLSKAR ATT SPRIDA RÖRELSEGLÄDJE!

Vi älskar att sprida rörelseglädje! Genom Aktivitetsrundor, föreläsningar, utbildningar och material arbetar vi för att öka folkhälsan och kunskap om fysisk aktivitet.

SARA WIKANDER

… är entreprenör, innovatör och kreatör och har drivit företag i över 20 år. Hon brinner för att hitta verktyg och strategier för att möta barn, unga och vuxna i det hälsofrämjande arbetet. 

Sara är utbildad hälsocoach, stresspedagog – mental coach och personlig tränare för barn och ungdomar. Sara är författare till bokserien “Massagesagor” och Aktiv skoldag. Dessutom har hon skapa spelet MOVE utgivet av Egmont Kärnan.

I bagaget har Sara 1500 föreläsningar för att öka rörelsen, sprida vikten av fysisk aktivitet och god motorik i förskola och skola. 

Förutom Träning i Livet driver Sara även Balanserade Barn.

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.