Kontakta oss

Vi vill gärna höra ifrån er!

VI ÄLSKAR ATT SPRIDA RÖRELSEGLÄDJE!

Vi gillar att inspirera och peppa människor till mer rörelse!

Genom Aktivitetsrundor, föreläsningar, utbildningar och material arbetar vi för att öka folkhälsan och kunskap om fysisk aktivitet.

SKICKA MEDDELANDE

Vill ni ta del av inspirerande material som lockar till ökad fysisk aktivitet, harmoni i vardagen och ökat lärande? Kontakta oss via mail för att anmäla er till våra kurser, utbildningar och workshops eller om ni bara vill säga hej. 

SARA WIKANDER DRIVER TILLSAMMANS MED SITT TEAM
TRÄNING I LIVET OCH BALANSERADE BARN

… är entreprenör, innovatör och kreatör och har drivit företag i över 20 år. Hon brinner för att hitta verktyg och strategier för att möta barn, unga och vuxna i det hälsofrämjande arbetet. 

Sara är utbildad hälsocoach, stresspedagog – mental coach och personlig tränare för barn och ungdomar. Sara är författare till bokserien “Massagesagor” och Aktiv skoldag. Dessutom har hon skapa spelet MOVE utgivet av Egmont Kärnan.

I bagaget har Sara 1500 föreläsningar för att öka rörelsen, sprida vikten av fysisk aktivitet och god motorik i förskola och skola. 

Förutom Träning i Livet driver vi även Balanserade Barn.

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.