Träning i livet

Allemansrätten

"Vi tar steget mot friluftsliv, naturen och upptäckarglädjen!

Äntligen är våren här! Med det fina vädret väntas fler vistas ute i naturen och visst är det härligt att vi lever i ett land där allemansrätten skapar frihet för rörelse i naturen. 

Men vet alla verkligen vad allemansrätten innebär?

För några veckor sedan hörde tre kommuner oberoende av varandra av sig till oss och frågade om vi hade ett skyltmaterial med fokus på allemansrätten. 

Vad vi senare fick veta var att alla hade deltagit i olika konferenser där Länsstyrelsen uppmanat kommuner att sprida kunskap om allemansrätten till invånare och turister. 

BESTÄLL SKYLTAR, PLANSCHER, MATERIAL OCH NATURKUL!

Nu kan vi stolt visa upp skylten ”Klicken berättar om allemansrätten” och även tillhörande material för att ökad spridning. 

Skyltarna kan väljas i två olika storlekar A3+ och A2-.

På skylten finns en QR-kod som kan scannas in för översättning till andra språk. Självklart placeras även er logga i det blå fältet längst ner på skylten.

Skyltarna är tryckta på en aluminiumprofil och har ett förstärkt klotterskydd. Det innebär att de kan stå ute året om och har en hållbarhet på minst fem år.  

PRISER

Pris A3+ (297×470 mm)

1 – 4 skyltar – 2500:-/st

5 – 9 skyltar – 2100:-/st

10 – – skyltar – 1700:-/st

(Kantbockade skyltar +300:-/st)

Pris A2- (434×600 mm)

1 – 4 skyltar – 2900:-/st

5 – 9 skyltar – 2500:-/st

10 – – skyltar – 2100:-/st

(Kantbockade skyltar +600:-/st)

Planscher A3

100 exemplar – 3900:-

200 exemplar – 7000:-

300 exemplar inkl logga – 9900:-

Klicka på bilden för tydligare bild.

NATURKUL - LÅGA TRÖSKLAR TILL MER RÖRELSE I NATUREN

Naturkul är två olika skyltkoncept. Ett för yngre barn och ett för äldre barn och vuxna. Med endast fyra skyltar per varje koncept platsar de perfekt på grillplatser, lägerplatser, längs vandringsleder, på lekplatser eller i andra miljöer som vill upptäckas på nytt.

Varje koncept består av fyra skyltar. Skyltarna är hålade i varje hörn och kan sättas fast på en stolpe eller direkt på ett vindskydd eller liknande.  Välj mellan skyltar i storlek av A4 eller A5. 

Naturkul för yngre barn består av totalt tolv olika uppdrag, tre per skylt, som barnen ska utföra. Varje uppdrag tar två minuter att utföra.  

Konceptet består av fyra skyltar som ska vara placerade med korta avstånd. 

Pris: 5.900:-

Naturkul för äldre barn och vuxna består av fyra skyltar där varje skylt utgör en gren i en fyrkamp. Varje skylt är försedd med en QR-kod vilken leder till sidor där grenarna presenteras. Grenarna byts ut två gånger om året vilket innebär att våren/sommaren har en typ av grenar medan hösten/vintern har en annan typ av grenar. 

Pris: 5.900:- 

 

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.