Ladda ner årets gym nu!

KLICKENS GYM - VILL DU VARA MED?

Klicken med vänner står för rörelseglädje! Klicken, Pricken och Droppen är nämligen tre färgklickar som måste röra sig för att inte stelna.

Genom att ordna ett gym kan barnen få lite extra rörelse, köra sin träning och skapa bra strukturer för ökat välmående. Ni hänger väl med?

Att använda gymmet är enkelt. Ladda hem och skriv ut det. Dela ut det till barn i er närhet eller sätt upp det som en gemensam aktivitet i kapprummet på förskolan eller hemma i barnets rum eller varför inte i köket där alla kan delta.
När övningen är utförd kryssa för rutan.

Osäker på hur övningarna ska utföras? Se filmer längre ner på sidan.

Genom att ordna ett klassrumsgym kan eleverna som behöver lite extra rörelse gå utanför klassrummet, köra sin träning och skapa bra strukturer för ökat välmående.
Att använda gymmet är enkelt. Ladda hem och printa gymmet. Dela ut ett till varje elev eller sätt upp det som en gemensam aktivitet i kapprummet, korridoren eller på annan plats som funkar hos er.

Det finns många roliga material att beställa från Klicken med vänner. Läs mer här.

 

Beställ Pulskul och ta del av övningar för både inomhus och utomhus. Läs mer här.

NYA RUTINER?

Alla barn mår bra av att röra sig men vissa barn behöver göra det lite oftare. Korta avbrott med fysisk aktivitet gör att man får ny energi, bättre koncentration och fokus.

Genom fysisk aktivitet ökar dopaminnivåerna i kroppen och så lite som 4 minuters träning kan göra att man får ökad uppmärksamhet och lättare att koncentrera sig och visst ökar det inlärning! Speciellt personer med ADHD mår bra av korta rörelsepauser. Efter ett kort rörelsepass upplever många att de blir mindre distraherade och har lättare för att koncentrera sig på uppgiften.

KLICKEN MED VÄNNER

Genom Klicken med vänner får du ta del av olika äventyr och roliga uppdrag! Klicken, eller färgklicken, klickades ut på en palett i en ateljé. Det var ren tur att den lyckades skaka liv i sig själv och rymma tillsammans med sina nyfunna vänner Pricken och Droppen.

Klicken, Pricken och Droppen förmedlar kunskap och genom sagor får ni utföra uppdrag. Grunder för Klicken med vänner är rörelse och välmående. Är man färgklick behöver man nämligen röra sig för att inte stelna. 
Ett perfekt material för förskola och de yngre åldrarna i skolan. Materialet är kopplat till Lgr22 och Lpfö18.

Daglig rörelse med Klickens rörelsekalender. Läs mer här. 

Klickens snabba uppdrag är enkelt att ha i fickan när man går ut. Läs mer här. 

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.