Klicken rörelsetärning

AA4C30A2-D402-45C3-A14A-2DA8F3329C95

Skapa en rörelsetärning genom att skriva ut dokumentet, klippa ut och limma ihop tärningen.

Slå tärningen och utför rörelsen!


Klicken med vänner har många roliga produkter.

Klicken med vänners snabba uppdrag finns för både inomhus och utomhus. Korten är ett billigt och kul material att ha i fickan när man behöver fylla på med rörelseglädje och energi.
Klicken med vänner har varit på OS och berättar om det genom en saga. Nu vill de också tävla och bestämmer sig för att träna. Självklart bjuder de in barn i alla åldrar och skriver rörelsekort och utmaningar som de kan göra för att träna sin grovmotorik. När barnen utfört alla (över 40 st) övningar är det dags för tävling och det avslutas genom en saga där barnen bjuds in att tävla i olika grenar som man genom enkla instruktioner kan bygga upp utomhus.

Det finns även ett material där barnen tränar finmotoriken och genom en saga möter en Trollkarl som ska lära dem att trolla. Men först måste de träna öga, hand och mun motorik.

Hör av dig!

Vill ni ta del av inspirerande material som lockar till ökad fysisk aktivitet, harmoni i vardagen och ökat lärande? Eller anmäla dig till någon av våra utbildningar, workshops eller kurser?

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.