Ladda ner Klickens gym

Skärmavbild 2023 09 24 Kl. 19.09.51

Klicken med vänner står för rörelseglädje! Klicken, Pricken och Droppen är nämligen tre färgklickar som måste röra sig för att inte stelna.

Genom att ordna ett gym kan barnen få lite extra rörelse, köra sin träning och skapa bra strukturer för ökat välmående. Ni hänger väl med?

Att använda gymmet är enkelt. Ladda hem och skriv ut det. Dela ut det till barn i er närhet eller sätt upp det som en gemensam aktivitet i kapprummet på förskolan eller hemma i barnets rum eller varför inte i köket där alla kan delta.

När övningen är utförd kryssa för rutan.

Osäker på hur övningarna ska utföras? Se filmer längre ner på sidan.

Det finns många roliga material att beställa från Klicken med vänner. Läs mer här.
Beställ Pulskul och ta del av övningar för både inomhus och utomhus. Läs mer här

NYA RUTINER?

Alla barn mår bra av att röra sig men vissa barn behöver göra det lite oftare. Korta avbrott med fysisk aktivitet gör att man får ny energi, bättre koncentration och fokus.

Genom fysisk aktivitet ökar dopaminnivåerna i kroppen och så lite som 4 minuters träning kan göra att man får ökad uppmärksamhet och lättare att koncentrera sig och visst ökar det inlärning! Speciellt personer med ADHD mår bra av korta rörelsepauser. Efter ett kort rörelsepass upplever många att de blir mindre distraherade och har lättare för att koncentrera sig på uppgiften.

LÄS MER OM KLICKEN MED VÄNNER!

Genom Klicken med vänner får du ta del av olika äventyr och roliga uppdrag! Klicken, eller färgklicken, klickades ut på en palett i en ateljé. Det var ren tur att den lyckades skaka liv i sig själv och rymma tillsammans med sina nyfunna vänner Pricken och Droppen.

Klicken, Pricken och Droppen förmedlar kunskap och genom sagor får ni utföra uppdrag. Grunder för Klicken med vänner är rörelse och välmående. Är man färgklick behöver man nämligen röra sig för att inte stelna. 

Ett perfekt material för förskola och de yngre åldrarna i skolan. Materialet är kopplat till Lgr22 och Lpfö18. Läs mer

Daglig rörelse med Klickens rörelsekalender. Läs mer
Klickens snabba uppdrag är enkelt att ha i fickan när man går ut. Läs mer

Hör av dig!

Vill ni ta del av inspirerande material som lockar till ökad fysisk aktivitet, harmoni i vardagen och ökat lärande? Eller anmäla dig till någon av våra utbildningar, workshops eller kurser?

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.