Träning i livet

Naturkul

NATURKUL YNGRE BARN

NATURKUL ÄLDRE BARN OCH VUXNA

Både 4-kampen och Klickens uppdrag är populära inslag och har under 2022 testats av barn och unga i både förskola och skola för att sedan utvärderats för bästa resultat. Fyrkampen härstammar från vårt skolprojekt för en mer aktiv skolgård. Medan Klickens uppdrag skapats utifrån ett material för en mer aktiv vardag.

Beställ via info@traningilivet.se

AKTIVERANDE KUNDER

När en kund/kommun som engagerat sig i både skolprojektet och beställt material från varumärket Klicken med vänner hörde av sig med en idé och förfrågan om vi kunde skapa ett skyltkoncept enligt följande produkter nappade vi direkt. Deras önskan var att kunna erbjuda fler aktiviteter i direkt anknutning till naturen. Skyltarna skulle vara placerade vid lägerplatser, vindskydd, grillplatser i närheten av deras skoter- och vandringsleder. Tanke var att aktiviteter skulle vara kopplade till naturen och skulle kunna utföras av alla medan någon annan i sällskapet satte igång elden. 

Vi fastnade för idén och kan nu presentera två helt ny produkter som ska locka många oavsett ålder att förenas med naturen, rörelsen och gemenskapen.

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.