PRODUKTER

Aktiv förskola

GROVMOTORIK OCH FINMOTORIK

Grovmotorik – I det här materialet bestämmer vännerna för att delta i OS men innan Oset flyttar in på gården måste de träna sina motoriska grunder. 
Materialet innehåller 24 kort med totalt 54 olika övningar. Varje kort har en kort saga och 1-3 tillhörande utmaning som på olika sätt stimulerar grovmotoriken och kroppskontroll. 

Finmotorik – I detta material träffar vännerna Trollkarlen och bestämmer sig för att träna finmotorik för att kunna trolla. Materialet innehåller 27 kort. Varje kort har en kort saga och en tillhörande utmaning som på olika sätt stimulerar finmotoriken. När alla övningarna är utförda är det dags för barnen att trolla.

Till materialet ingår kopieringsmaterial så paket räcker till hela familjen, avdelningen på förskolan eller fritids.

PRIS: 449KR FÖR BÅDA ELLER 229KR/ST

PAKET MINI - 325KR (ord pris 397kr)

LILLA PAKETET - 1200KR (ord pris 1452kr)

MELLAN PAKETET - 2500KR (ord pris 3147kr)

STORA PAKETET - 3200KR (ord pris 4041kr)

MOTORIKSKYLTAR - 3500KR (ord pris 3900KR)

Forskning visar att när det finns många attraktioner att välja mellan på lekplatsen eller gården rör sig barn mer. Med den kunskapen följde våra skyltar. Önskar ni kan ni kostnadsfritt få era loggor på skyltarna. Skyltarna som har ett klotterskydd kan stå ute året om och har en hållbarhet på minst tre år.

Genom förskolans åtta skyltar tränas motorikens grunder. Varje skylt tränar ett motoriskt moment tillsammans med figurer Klicken med vänner. Till skyltarna ingår rörelsekort med beskrivningar på olika rörelseupplägg, lekar och utmaningar. Totalt ingår 66 övningar. Läs mer: 

PULSSKYLTAR - 3500KR (ord pris 3900KR)

Forskning visar att när det finns många attraktioner att välja mellan på lekplatsen eller gården rör sig barn mer. Med den kunskapen följde våra skyltar. Önskar ni kan ni kostnadsfritt få era loggor på skyltarna. Skyltarna som har ett klotterskydd kan stå ute året om och har en hållbarhet på minst tre år.

Pulsskyltarna används som en aktivitetsrunda på gården genom att barnen följa de åtta skyltarna och utföra rörelser i direkt anslutning till dem eller som transportsträcka mellan skyltarna. Materialet består av åtta skyltar och på varje skylt visar Klicken, Pricken och Droppen två olika rörelser. Är man osäker på hur rörelsen ska utföras scannar man in qr-koden på skylten som visar en film på hur rörelsen ser ut.

Klicken med vänner skapar möjlighet för mer rörelse, motorik och gemenskap i förskolan.

Tanken är enkel – Klicken, Pricken och Droppen är färgklickar som rymt från en konstnärs ateljé. För att inte stelna måste de röra sig, träna motorik och få bättre kroppskontroll. Så vi ställer oss frågan; ”Vem vill utforska världen med Klicken med vänner?”

Genom sagor erbjuds uppdrag i rörelsens tecken, rörelseprogram och övningar för barnen ska utveckla sin grundmotorik och kroppskontroll.

Klicken med vänner är skapade utifrån fakta, kunskap och följer Lpfö 18.

Till produkterna finns material för att pedagogerna ska slippa planera och kunna starta direkt samtidigt som de ökar sin egen kunskap om motorik och fysisk aktivitet.

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.