Plattform

VÄLKOMMEN TILL PLATTFORMEN FÖR FYSISK AKTIVITET!

Vill ni också skapa en mer rörelserik vardag? Nu har ni möjlighet att abonnera på plattformarna Aktiv förskola, Aktiv skoldag, låg- och mellanstadiet samt Aktiv skoldag högstadiet och gymnasiet. Abonnemanget gäller en hel förskolan eller skola. På plattformarna presenteras fler än 130 filmklipp och material för utskrift.

Abonnemanget gäller en hel skola där samtliga klasser kan använda plattformen samtidigt.

VILKEN PLATTFORM PASSAR ER?

På plattformarna finner ni övningar som är anpassade för det mindre ytor och stora grupper/klasser. Välj mellan en plattform för förskolanlåg- och mellanstadiet eller en plattform för högstadiet och gymnasiet. 

Ta en rundtur genom klippet nedan.

ABONNERA PÅ PLATTFORMARNA
-
AKTIV SKOLDAG
ELLER
AKTIV FÖRSKOLA

PRIS PER FÖRSKOLA / SKOLA
329kr/månad

ENKEL ATT ANVÄNDA!

Plattformen är enkel att använda! Välj en kategori, klicka dig vidare till ett valfritt klipp och titta på den tillsammans med eleverna och utför aktiviteten. Vi är säkra på att ni kommer att hitta många favoriter. 

Korta Brain breaks, längre Brain breaks, rörelseprogram, utomhusaktiviteter, material för individuell träning, motoriska övningar och andra tips och idéer för förskolan. På den här plattformen finns allt för att ni ska kunna införa mer rörelse under dagen. 

Plattformen är enkel att använda! Välj en kategori, klicka dig vidare till ett valfritt klipp och titta på den tillsammans med eleverna och utför aktiviteten. Vi är säkra på att ni kommer att hitta många favoriter. 

Ta en rundtur genom klippet längst ner på sidan

ERBJUDANDE - STARTKIT 8.500:-

Det finns ett startkit för förskolan och ett för skolan. I startkit ingår lilla materialpaket, gårdsskyltar och en plattform med över 150 övningar inom puls, motorik, Brain breaks. Plattformen kan användas av en hel förskola samtidigt och abonnemanget löper över tolv månader.

Erbjudande Startkit 8.500:- (ord pris 10.850:-). Erbjudandet gäller tom 30 september 2023.

PLATTFORM FÖRSKOLA

Korta Brain breaks, längre Brain breaks, rörelseprogram, utomhusaktiviteter, material för individuell träning, motorik och andra tips och idéer för förskolan. På den här plattformen finns allt för att ni ska kunna införa mer rörelse under dagen. 

PLATTFORM F - 6

Korta Brain breaks, längre Brain breaks, rörelseprogram, rastaktiviteter, material för individuell träning, Lärfys – fysisk aktivitet kopplat till skolans olika ämnen och andra tips och idéer för aktiv skoldag. Allt för att inspirera till mer rörelse. 

PLATTFORM 7-9 OCH GYMNASIET

Korta Brain breaks, längre Brain breaks, rörelseprogram, material för individuell träning, forskning, tips och idéer för aktiv skoldag. Materialet är framtaget för mindre klassrum, stora grupper och äldre elever. 

LÅT ELEVERNA LEDA VARANDRA !

För skolor som har rörelseledare där elever leder varandra har vi skapat en plattform med övningar för inomhus och utomhus aktiviteter. Plattformen används bland annat av Stockholms stads rörelseprojekt ”Spring i benen”.

Vid intresse visar vi gärna plattformen. 

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.