Träning i livet

Ta vad du behöver

Ladda ner TA VAD DU BEHÖVER! Gratis såklart.

Minns ni de där lapparna som hängde på varenda anslagstavla där man kunde dra ett telefonnummer om man ville vara barnvakt, hundvakt, köpa saken på bilden osv. Här presenteras rörelse och välmående varianter av modellen.

Dra en lapp och utför ett uppdrag. Genom länken finns tre olika varianter: Klicken med vänner för de yngre barnen, en annan för barn mellan 8-12 år och en för tonåringar. Som vanligt fokuserar vi på rörelse och välmående. 

Så printa den du önskar, plocka fram saxen, klipp flikarna och häng upp dem på olika ställen där ni ni tror att den kan behövas och låt någon dra en lapp när lusten faller på.

Låt oss tillsammans skapa fler möjligheter för mer rörelse och välmående även om vi är hemma, i förskolan, skolan eller på fritids.

 

Klicken med vänner!

Klicken med vänner har produkter för mer rörelse och ökat välmående för barn mellan 2-9 år. Det finns pulshöjande material, material för motorik och kroppskontroll, små uppdrag, spel. Materialen kan är kopplade till läroplaner, är ofta sagobaserade och anpassade för att kunna användas i både hemmet, förskolan och skolan. Se produkter här eller hos Läromedia.

Julkalender med fokus på rörelse!

Satsa på en julkalender där rörelseglädje och välmående står i centrum!
Med ett dagligt kort från Tomten blir barnet Tomtens extra nisse som ska lösa hemliga uppdrag och hjälpa till när det behövs. 

Kalendern fokuserar på rörelse, välmående, omtanke och innehåller lite pyssel.
Kalendern levereras som en papperskalender innehållande 24 kort från Tomten och ett kopieringsmaterial, vilket innebär att en kalender räcker till en hel familj, en hel avdelning på förskolan/fritids eller en klass.

Rekommenderad ålder: 3-9 år.

Ta vad du behöver för barn mellan 8-12 år

Ta vad du behöver för tonåringar

Vi har material för ökat välmående!

Vi har produkter för mer rörelse och ökat välmående för barn och unga i alla åldrar. Det finns pulshöjande material, material för motorik och kroppskontroll, små uppdrag, spel, träningsupplägg, Brainbreaks och mycket annat. Materialen kan är kopplade till läroplaner och anpassade för att kunna användas i både hemmet, förskolan och skolan. Se produkter här eller hos Läromedia – sök på Träning i Livet.

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.