Workshops

Aktiv förskola & Aktiv skoldag

DRÖMMER DU OCKSÅ OM EN AKTIV FÖRSKOLA ELLER SKOLA?

En vardag fylld av rörelseglädje, visst låter det underbart! 

Vi besöker gärna er förskola eller skola och föreläser om Aktiv skoldag eller Aktiv förskola. Vill ni hellre hänga med oss på en digital resa kan ni välja mellan en timmes föreläsning eller en längre kurs. Som inte det vore nog kan ni ta del av en plattform med mängder av Brain breaks, rörelseprogram, individuell träning, motorik och Lärfys – fysisk aktivitet kopplat till olika ämnen och teman.

Oavsett om ni arbetar i förskolan eller skolan är rörelse viktigt! Många av dagens barn och unga rör sig för lite. Men genom att skapa rörelserika stunder i både förskola och skola kan vi ge barnen stora vinster för hela livet. 

Det finns många goda effekter på hur positiv rörelse är för inlärning, värderingar och kamratskap! När vi rör oss frisätts hormoner och signalsubstanser i kroppen. De ger välbehag, tillfredsställelse och hjälper till att öka fokus och koncentration. På sikt kan det också även reducera stress och påverka minnet.

Låt oss inspirera till mer rörelse! 

STORT FOKUS PÅ PRAKTISKA ÖVNINGAR

Genom vår kurs, föreläsning eller plattform tar ni del av aktuell forskning, och får tillgång till en enorm praktisk övningsbank. Övningsbanken består av filmer som ni kan visa direkt för barnen och eleverna innehållande Brain breaks, Rörelseprogram, motorik, individuella övningar och Lärfys – fysisk aktivitet kopplat till skolans olika ämnen. Ni tar även del av strukturer för att skapa en Aktiv förskola eller en Aktiv skoldag  där alla kan delta. Dessutom bjuder vi på nyheter och andra tips och trix. Allt kopplas till läroplanens värdegrund och mål.

VAD PASSAR DIG?

Vi besöker gärna er skola men har även flera digitala lösningar med fokus på praktiskt arbete. Välj det upplägg som passar er bäst.

BAS

PRIS PER FÖRSKOLA / SKOLA: 450kr/månad

BRONS

PRIS PER FÖRSKOLA / SKOLA: 5000kr

SILVER

PRIS PER FÖRSKOLA / SKOLA: 7000kr

GULD

PRIS PER FÖRSKOLA / SKOLA: 9.000kr

Sara Wikander och Bodil Opdahl har arbetat med fysisk aktivitet, motorik och kroppskontroll i över 20 år genom Balanserade Barn och Träning i Live

SÅ HÄR TYCKER VÅRA ANVÄNDARE

En helt fantastisk föreläsning. En blandning av teori och praktik som verkligen inspirerade. Otroligt uppskattad av både pedagoger och chefer.
Bra föreläsning. Det kändes att föreläsarna brann för sitt ämne. Roligt med alla tips som vi också kunde skriva ut. Svårt att komma igång annars. Toppen!
Många bra ideér och ett annorlunda tänk. En av de bästa föreläsningarna på länge!!

Hör av dig!

Har du frågor kring föreläsningar, utbildningar aktivitetskoncept eller annat? 

Varmt välkommen att höra av dig.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Välj nedan hur vi får kontakta dig:

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom länk i sidfoten på våra mail. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår webbsida.